Kattavampi kysely metallinetsintäharrastajille

Keskustelua kaikesta muusta aarteenetsintään liittyvästä ja vaikka säästä kuin jo otsikoiduista aihepiireistä. Täällä voit kertoa vaikka muista harrastuksistasi.
Avatar
ZyrTech
Kunniajäsen
Viestit: 1200
Liittynyt: 17 Huhti 2009, 22:20
Paikkakunta: Turku
Viesti:

Kattavampi kysely metallinetsintäharrastajille

Viesti Kirjoittaja ZyrTech »

Appenzellin innoittamana päätin väsätä vähän kattavamman kyselyn meille metallinetsijöille. Foorumin softalla ei kunnollista kyselyä saa aikaiseksi niin tein sen erilliselle nettisivulle. Vastaaminen tapahtuu täysin anonyymisti rasti ruutuun menetelmällä, joten kysymyksiin uskaltaa vastata rehellisesti. Mitään tietoja vastaajista ei lähetetä kenellekkään ja tulokset on kaikkien nähtävissä. Idea kyselyssä on, että tuloksia voi tarkastella eri vastausvaihtoehtojen avulla esimerkiksi klikkaamalla omaa maakuntaasi, näet miten kysymyksiin on vastattu maakunnallasi, tai klikkaamalla naista sukupuolikohdassa, näet miten naiset ovat vastanneet kysymyksiin jne. Tuloksia ei kuitenkaan näytetä, jos vastanneita on liian vähän, esim, jos vain yksi tai muutama tyttö on vastannut kyselyyn niin tyttöjen tuloksia ei voi erikseen katsoa. Vastanneita pitää olla vähintään 10, ennen kuin tulokset ovat nähtävissä. Kyselyyn vastattuasi saat oman linkin, jonka kautta voit muuttaa vastauksiasi, eli linkki on hyvä ottaa varmuudeksi talteen. Kysely on voimassa aina vuoden loppuun ja tarkoitus on, että siihen vastattaisiin kerran vuodessa niin voi verrata eri vuosienkin tuloksia keskenään.

Kysely on aika nopeasti väsätty ja vähän testattu niin joitakin erroreita saattaa tulla esiin, mutta paikkailen niitä sitä mukaan kun ilmaantuu.

Linkki kyselyyn: http://www.metallinetsinta.linkisti.net/
Kuva
ilkkap
Kunniajäsen
Viestit: 2158
Liittynyt: 16 Elo 2007, 16:35

Re: Kattavampi kysely metallinetsintäharrastajille

Viesti Kirjoittaja ilkkap »

Meistä useilla on mökkiyms, jonka seudulla myös harrastetaan.
Joten pitäisi myös sallia useampi maakunta.

Kysymys 16 on hieman epämääräinen koska muinaismuistolaki on selvästi ajastaan jäljessä.
Ei kukaan pitempään harrastanut ilmoita 105 vuotiasta yleistä kolikkoa mv:lle vaikka lain kirjaimen mukaan pitäisi.
Avatar
ZyrTech
Kunniajäsen
Viestit: 1200
Liittynyt: 17 Huhti 2009, 22:20
Paikkakunta: Turku
Viesti:

Re: Kattavampi kysely metallinetsintäharrastajille

Viesti Kirjoittaja ZyrTech »

Jos on useimpia itselleen sopivia vaihtoehtoja niin valitsee sen mikä vastaa eniten.

Kysymys 16:ssa on vaihtoehto "Olen jättänyt joitakin löytöjä ilmoittamatta" juurikin siitä syystä, että muinaismuistolain 100-vuotislaki on suurimman osan mielestä ajastaan jäljessä. Itse odotin, että sen kohdan olisi valinnut ainakin 90% vastaajista mutta luku on tällä hetkellä vain 44%.
Kuva
Vastaa Viestiin