Melkein piipparikeikka: mahdollisesti avaimet hukussa

Oletko kadottanut kallisarvoisen korusi tai tippuiko esim. työkoneestasi vaikeasti saatava osa. Vai muistatko jo vuosia sitten kadottaneesi jonkin metalliesineen jonnekkin, mistä et koskaan enää kuvitellut sen löytyvän. Kirjoita tälle foorumille ja kysy jos joku aarremaanalla.comin jäsenistä osaisi auttaa.
Avatar
pee tee
Metallinetsijä
Viestit: 393
Liittynyt: 24 Helmi 2012, 01:15
Paikkakunta: se o hamina

Melkein piipparikeikka: mahdollisesti avaimet hukussa

Viesti Kirjoittaja pee tee »

Tuli puhelinsoitto ja maaginen kysymys..
"Olis hommia metallinetsimelle, kiinnostaako?.."
Totta mooses!
Avainnippu kadonnu pyöräilymatkalla. Reitti oli n.1km mutta ilmottaja epäili että avaimet tippui hankeen kun pyörällä kaatuiltiin muutaman kerran.
No okei, tämä antaakin jonkilaiset mahdollisuudet etsinnälle jos alue pystytään supistamaan muutaman metrin matkalle.

Sovittiin tapaaminen ja menin paikan päälle.
Lähetiin kävellen tarkastelemaan reittiä ja kaatuilupaikkoja. Siinä sivussa avainten kadottaja kertoili että ei ole varma onko ne avaimet varsinaisesti kadonnu, oli juhlinnu uuttavuotta kolme päivää ja tänään huomannu että jotain puuttuu. Avaimet on saattannu jäädä jonnekkin sohvantyynyjen väliin tms. Tämä pyöräilyreitti oli vain yksi vähäinen mahdollisuus ja niistä kaatuilupaikoistakaan ei ollu varmuutta, aamuinen muistikuva saattaa pettää.

No tämäpä kiva asia tietää, nyt alko valkenemaan että aivan turhaan mä piipparia siellä heiluttelen. Tais tulla ihan vaan ulkoilureissu.
Solidaarisuudenhengessä kuiteskin etsiskeltiin jos jotain löytyis mutta tunnin jäkeen yhteistuumin annettiin periksi.

Iso plussa oli kun ottivat yhteyttä ja kyselivät mahiksista piipparin käyttöön.
Lähtötiedot ja fakta ei vaan oikein kohdannu vaikka luurissa jo yritin kerätä tiedot tiskiin, vasta paikan päällä ne faktat alkoikin korjautumaan totuudenmukaisiksi.
Fisher F2, C.Scope 6mxi (huollettu), Garrett Sea Hunter Mark II (korjattu), Garrett propointer, sekalaiset kaivuuvälineet, FTN-63 magneetti.
Member of Team KRE, Member of SME ry