Mä en ymmärrä

Keskustelua kaikesta muusta aarteenetsintään liittyvästä ja vaikka säästä kuin jo otsikoiduista aihepiireistä. Täällä voit kertoa vaikka muista harrastuksistasi.
Avatar
Tirehtoori
Kunniajäsen
Viestit: 1115
Liittynyt: 08 Touko 2012, 19:51
Paikkakunta: Seinäjoki

Mä en ymmärrä

Viesti Kirjoittaja Tirehtoori »

Nyt en ymmärrä sellaasta asiaa kun väki tuan tuasta moittii ettei täällä oo moderointia ja foorumin pohoja on vanaha. Yhdistyksellä olis olemas parempi pohoja foorumille ja aktiivinen mode porukka, mutta juuri kukaan ei siltikään sinne kirjoota.

Mitä jos eres yhristyksen oma porukka eres aloottaas kirjoottamaan uurelle foorumille? Sinne pystyy perustamaan vaikka se K18 alue yms. Mutta sevaatii kuitenkin aktiivisia kirjoottajia.

Siirrytään vaikka porukalla uuteen kertalaakista jos siltä tuntuu. Päätetään vaan että nyt lähti?
Spes Sibi Guisgue

Minelab Excalibur 2
Xp
Garrett AT Pro

Kuva

vanhimmat löyröt lintuneula ja dirhem noin 800-1000luvulta yms....
Sig
Raavas Tonkija
Viestit: 524
Liittynyt: 16 Maalis 2008, 22:44

Viesti Kirjoittaja Sig »

Miten olis myäs K9, K14 ja K24 osiot :wink: :D
Avatar
Maverick
Raavas Tonkija
Viestit: 988
Liittynyt: 02 Heinä 2009, 14:08
Paikkakunta: Helsinki
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Maverick »

Milläs sitä valvottais kuka niitä koo palstoja sit lukee?
Vitae pars historia est.
Avatar
Keseppa
Kunniajäsen
Viestit: 2951
Liittynyt: 18 Joulu 2008, 12:20
Paikkakunta: Kokkola

Viesti Kirjoittaja Keseppa »

Ihan samaa mieltä Tirehtoorin kans. Itse olen jo päättäny että jos ja kun tällä kaudella pystyn tekemään löytöjä niin niistä kirjotan yhdistyksen foorumille. Samoin muut jutut, testit ym. tulevat jatkossa sinne mun osalta. Aluks on tietysti vähemmän lukijoita mun jutuille mut jos ei kukaan siirry sinne kirjottamaan niin eihän se foorumi voi kehittyä. Suuri etu on se että SME:n foorumi on paremmin moderoitu, voimme kehittää sitä helpommin ja jatkuvuus on varmemmalla pohjalla.

Valinta on tietysti jokaisen oma. Tämä foorumi on jo erittäin tunnettu ja lukijoita on paljon eikä sen asemaa ole tarkotus horjuuttaa. Toiveena olisi että SME foorumi ois muutaman vuoden päästä yhtä suosittu.
Avatar
Keseppa
Kunniajäsen
Viestit: 2951
Liittynyt: 18 Joulu 2008, 12:20
Paikkakunta: Kokkola

Viesti Kirjoittaja Keseppa »

Maverick kirjoitti:Milläs sitä valvottais kuka niitä koo palstoja sit lukee?
Ei niitä tarvis valvoa. Riittäis että alaikäisille forumin jäsenille ois omanlaisensa jäsenyys mikä sulkee pääsyn K18 palstalle. Kun tunnusta luo pitäisi ilmoittaa onko yli vai alle 18 ja sen mukaan tulis pääsy.

Tietysti tuota vois kuka tahansa huijata mutta sillon se ei olisi enään meidän vastuullamme. Pääseehän kuka tahansa pornosivuillekki jos haluaa mutta vanhemmilla pitäisi olla ainakin mahdollisuus estää se.
Avatar
pee tee
Metallinetsijä
Viestit: 393
Liittynyt: 24 Helmi 2012, 01:15
Paikkakunta: se o hamina

Viesti Kirjoittaja pee tee »

Kunhan kausi pääsee säitten puolesta valloilleen niin omat turinat menee sme:n puolelle.
Ens viikolla ilmestyy uus etsin niin siitäkin pitää trendimäisesti tehä unboxaus raportti 8) .

Tätä paikkaa tulee tiettu seurattua ja kommentoutua mutta vähäinen oma tuotos löytänee oman kodin toisaalta.

Jotenkin foorumin touminta on hidastunnu välillä ihan pysähtymiseen asti, sivut latailee minuutin jne... joku kaunis päivä serverit räjähtää js sinne meni :shock:
Fisher F2, C.Scope 6mxi (huollettu), Garrett Sea Hunter Mark II (korjattu), Garrett propointer, sekalaiset kaivuuvälineet, FTN-63 magneetti.
Member of Team KRE, Member of SME ry
kollikko
Kunniajäsen
Viestit: 2475
Liittynyt: 09 Syys 2012, 12:56
Paikkakunta: varsinaissuomi Kemiönsaari

Kymysys.

Viesti Kirjoittaja kollikko »

Säilyykö nää vanhat aman sivut vielä luettavissa vaikka menis koko porukka
sme:lle? Mikä mättää, pelkääkö porukka ettei juttuja katella. Mulla on monta
foorumia mitä seuraan, hiljaisia monet ovat. Yks on sellaine, oliko nordland division tai jotain. Keskittyivät korujen ja rahojen löytämiseen. Olipa kuva löydetystä -49 kuparimarkastakin. Suomalainen juttu.
Dyykkari
Metallinetsijä
Viestit: 411
Liittynyt: 02 Elo 2012, 22:35
Paikkakunta: Riihimäki, Kanta-Häme

Re: Kymysys.

Viesti Kirjoittaja Dyykkari »

kollikko kirjoitti:Säilyykö nää vanhat aman sivut vielä luettavissa vaikka menis koko porukka
sme:lle? Mikä mättää, pelkääkö porukka ettei juttuja katella. Mulla on monta
foorumia mitä seuraan, hiljaisia monet ovat. Yks on sellaine, oliko nordland division tai jotain. Keskittyivät korujen ja rahojen löytämiseen. Olipa kuva löydetystä -49 kuparimarkastakin. Suomalainen juttu.
Sikäli mitä olen ymmärtänyt, näitten sivujen omistaja "Panda" ei enää ylläpidä/päivitä palstaa eikä seuraa mitä täällä tapahtuu eli on hylännyt tän, karkeasti sanoen. Moderaattoreita on vain yksi, Keseppa joka ilmeisesti on ollut sairaana ja muitakin hommia on.

Ei tää sivusto mihinkään ole katoamassa, mutta sikäli jos Panda joku päivä päättää lyödä pillit pussiin voi olla ettei koko aarremaanalla.comia enää ole.
Avatar
Keseppa
Kunniajäsen
Viestit: 2951
Liittynyt: 18 Joulu 2008, 12:20
Paikkakunta: Kokkola

Viesti Kirjoittaja Keseppa »

Asia on juuri kuten Dyykkari kirjotti. Ei ole minkäänlaista tietoa olemassa että aarremaanalla katoais ja sen perusteella mitä pandan kans joskus kauan sitte viestittelin niin hän oli kyllä vakaasti sitä mieltä että hän haluaa pitää foorumin elossa.

Fakta on kuitenkin se että jos esim. Pandalle tapahtuu jotain (toivottavasti ei) niin sivusto saattaa kadota viimeistään kun ketään ei ole maksamassa palvelintilasta. Kaivatuja päivityksiä esim. jo pelkästään foorumin turvallisuuspuoleen ei ole tullut. Foorumin softa on jo melko vanhaa ja tiedot kenenkä tahansa hakkerin napattavissa jos haluavat. Onneksi täältä ei kuitenkaan ole kovin arkaluontosta asiaa saatavissa mikä pitää meidät paremmin turvassa.

SME:n foorumi on taas yhdistyksen ylläpitämä eli se pysyy ja sitä kehitetään/päivitetään jatkuvasti tarpeen mukaan.

Valinta mitä foorumia käyttää on tietysti jokaisen omassa päätännässä. Kumpikin toimii suunnilleen samalla tavalla. Ihan hyvin vois vaikka ajatella postaavansa kummallekki samat asia jos on viitseliäisyyttä. Kysehän enimmäkseen siitä että me ollaan totuttu käyttään tätä foorumia ja ihmiset tuppaa oleen tapojensa orjia. Asiansa saa esille kummanki kautta.
Vastaa Viestiin