Lomaviikon löydöt

Olipa löytämäsi aarre sitten pieni tai suuri, nappi tai kolikko, tämä on paikka missä voit siitä kertoa mahdollisen kuvan kera.
WeKinky
Metallinetsijä
Viestit: 370
Liittynyt: 23 Helmi 2017, 23:10

Lomaviikon löydöt

Viesti Kirjoittaja WeKinky » 14 Heinä 2018, 00:42

Tehtiin viikon reissu kotiseudulle ja sain piippailuvehkeetkin mahtumaan autoon tällä kertaa. Mökin pihalta tuli kaivettua kaikkea roskaa muttei mitään hyviä löytöjä. Yhden metsäkeikan tein, antina puolikas hevosenkenkä, yksi hevosenkenkänaula ja kolme viiden tuuman naulaa sekä 308 win hylsy. Yksi kummallinen pään kokoinen kivikin oli, antoi hyvän id 45 signaalin, mutta sen enempää en käynyt tutkimaan olisiko ollut malmia, paarmat pitivät turhan hyvin seuraa.

Velipojan pihaa tutkin tunnin ajan, tarkkaan tutkimiseen olisi mennyt helposti koko päivä, ehkä seuraavalla kerralla sitten. Hyviä signaaleja oli paljon, mutta löytöinä vanha tikka, ilmeisesti yksi niitti ja 50-penninen vuodelta 1981.

Paras löytö tuli kuitenkin yhden sukulaisen pellolta jota kartoitin nopeasti mahdollisia myöhempiä tutkimuksia varten. Suurin osa pellosta oli täysin tyhjää, mutta ihan pinnalta löytyi 50-penninen vuodelta 1940 :D . Yhden penninkin kaivoin sieltä, mutta se oli tuoreempi eikä saanut vuosiluvusta selvää.

Pinpointer aiheutti ongelmia koko reissun ajan, piippaili omiaan miten sattui, niinpä viimeisenä iltana purin sen mökillä Leatherman työkaluna ja sain vielä kasaankin vaikka vaikeaa oli, sen jälkeen haamupiippailut kuitenkin loppuivat :D

Pitää yrittää jos saisin kuvan siitä vanhemmasta 50-pennisestä laitettua jossain vaiheessa.